Onze activiteiten zijn er voor iedereen

We organiseren van alles. Van ontmoetingsgroepen tot sjoeltoernooien en van een reisje in Tilburg tot aan busreizen naar het buitenland. Voor ieder wat wils en niets is verplicht. Gezelligheid, warmte en acceptatie staan voorop. Het belangrijkste evenement van het jaar is de Kerst-in. Niemand zou met kerst ongewild alleen mogen zitten. Vanuit deze gedachte is de stichting ooit opgericht en vanuit deze gedachte is het logo ontstaan. De agenda van onze activiteiten is te vinden op de homepage en onderaan deze pagina. Inschrijven kan door op één van de activiteiten op de homepage te klikken.

Ontmoetingsgroepen

Iedere derde dinsdag van de maand organiseren we een ontmoetingsgroep met lunch. Met de groep doen we van te voren vastgestelde activiteiten, zoals bingo of sjoelen. Aanmelden moet voor iedere ontmoetingsgroep apart gebeuren.

Feestdagen

Rondom de feestdagen organiseren we verschillende bijeenkomsten en activiteiten. Zo is er een Paas-in, doen we aan Sinterklaas, hebben we een Kerst-in, een Nieuwjaarsreceptie en vieren we carnaval. Alle bijeenkomsten hebben hun eigen tijden, programma en kosten. Deze worden tijdig vermeld op de homepage van onze website.

Themadagen

Ook tijdens speciale landelijke themadagen die te maken hebben met onze doelgroep organiseren we activiteiten. Zo is er een bijeenkomst op 'Vergeet mij niet dag', de eerste zondag van de zomer en zijn er activiteiten op de 'dag van de ouderen' op 1 oktober. Ook voor deze activiteiten kunt u zich aanmelden via de homepage.

Uitstapjes

We organiseren geregeld uitstapjes. Naar bestemmingen dicht bij huis, zoals een rondvaart op het Wilhelminakanaal in Tilburg, of wat verder, zoals een reis naar Volendam of zelfs net over de grens naar Duitsland.

Aankomende activiteiten

Alle activiteiten vinden plaats in of beginnen bij Café-Zaal Bierings. Aanmelden kan telefonisch bij Juanny van der Elzen via 013-4560492.

No events
Stichting BergmansfondS sponsor Stichting Alleen op deze aarde
Coöperatie Dela goededoelenfonds sponsor Stichting Alleen op deze aarde
Monuta sponsor Stichting Alleen op deze aarde
Oranje Fonds sponsor Stichting Alleen op deze aarde
Sint in Tilburg sponsor Stichting Alleen op deze aarde
Gemeente Tilburg sponsor Stichting Alleen op de aarde
© 2016 - Stichting Alleen op deze aarde